Wordpress Webshop

Vi opsætter nemt og hurtigt en webshop til dig, tilpasset til dit behov og dit budget. Du bestemmer selv hvad din webshop skal kunne og hvor meget hjælp du har brug for, i forbindelse med opsætningen. Vi kan altid udbygge din webshop, hvis du har brug for yderligere funktioner. 

Sammensæt din nye webshop

Når du har bestilt din webshop

For at sikre os at du får en webshop som du ønsker det, så gør vi meget ud af, at du hele tiden er med i processen.
Når du har bestilt din webshop sker følgende: 

Tak for din bestilling

Når vi har modtaget din bestilling, vil du blive kontaktet af os telefonisk indenfor 48 timer. Herefter aftaler vi et møde, enten over telefonen eller hos dig.

1. møde – Forventningsafstemning

På mødet vil vi gerne lære din virksomhed bedre og kende og hører nærmere om dine forslag og ønsker. På denne møde kan vi udarbejde det optimale design og funktioner til din webshop. 

Udarbejdning af design og funktioner

Vi udarbejder et design forslag og et forslag til de funktioner som du har brug for til din nye webshop.

2. Møde – Præsentation

Vi præsenterer vores forslag for dig og får tilrettet det, indtil du godkender det. Vi får desuden aftalt deadline for tekster og evt. billeder, hvis vi ikke skal producere dem for dig.

Udvikling af webshop

Vi går i gang med at udvikle din webshop på vores testserver. Du vil løbende få mulighed for at teste funktioner af undervejs i processen.

Test og korrektur

Inden din nye webshop går online, sørger vi for at teste funktionaliteten og læse korrektur på teksterne. Dette sker evt. i samarbejde med dig.

Launch

Din nye side kommer online på dit domæne navn. Vi sørger for at uploade den og teste at alt kører korrekt.

Start Support

Har du en aftale omkring start support, kan vi hjælpe dig med at lave løbende tilrettelser efter Launch. Vi kan også give teknisk hjælp ved oprettelse af varer, landingpages etc.

Når aftale om din start support er slut, kan vi indgå en almindelig support aftale, så vi stadig kan yde teknisk assistance. Desuden sørger vi også for at din plugins altid er opdateret og din hjemmeside kører optimalt.

Med en support aftale, står vi også for at dække omkostningerne til betalte plugins, indtil du opsiger aftalen.

Scroll to Top