Professionel webshop

Professionel webshop

Går du med drømmen om at starte egen webshop, kan vi hjælpe dig med at komme i gang.
Vi tilpasser løsningen, så den passer dig og dit budget. Vi opbygger din nye webshop, så det bliver nemt at udbygge den, når din virksomhed får vokseværk.

E handel på den nemme måde

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Webshop CMS med masser af muligheder

Vi bruger WooCommerce til at bygge din nye webshop.
Dette CMS system, har tonsvis af muligheder, så vi kan designe din webshop, lige som du vil have den. Du kan koble den til regnskabsprogrammer som f.eks. Dinero, Billy og Economics, så du kan få overblik over fakturering og betalinger. Du kan også få tilkoblet de mest brugte betalingsmetoder, som Dankort, Visa, Mastercard, Paypal og Mobile Pay. Vi rådgiver gerne om hvilken betalingsløsninger du kan vælge.

Professionel webshop med unikt design

Du kan sagtens få dig en gratis webshop, på nogle af de mange online platforme der tilbyder dette. Men hos os laver vi et unikt design, så du kommer til at skille dig ud fra mængden. Vi bruger ikke standard templates, men designer fra bunden. Derfor kan vi tilpasse shoppen til dit brand, logo og tryksager. Det er vigtigt at der er en genkendelighed fra, web til produkt.

Tilbud på webshop

Hvordan skal din nye webshop opbygges? Lad os høre dine ønsker og lave et uforpligtende tilbud, tilpasset dit budget.
Webshop
Scroll to Top

Jeg ønsker et uforpligtende

Tilbud på web design