Design af hjemmeside

Design af hjemmeside

Det er nærmest et krav i dag, at din virksomhed har sin egen hjemmside. De fleste kunder finder det de har brug for via nettet og derfor er det vigtigt de også kan finde dig, når de søger. Hvis du kun er repræsenteret med f.eks. en Facebook side, vil din virksomhed ikke dukke op, når kunden f.eks. Søger på “Mekaniker i Taastrup”. Du går derfor glip af en gylden mulighed, for at få flere kunder

Professionel hjemmeside

Din Business Partner designer og opbygger en hjemmeside, som passer til dit budget. Når du springer ud som iværksætter, eller lige har startet virksomheden, er der mange udgifter at holde styr på. Vi sørger for at din hjemmeside kan indeholde alle dine ønsker, men til en pris som økonomien kan bære. 
Hvis økonomien ikke tillader, at alle dine ønsker og funktioner kan implementeres i første omgang, så gør vi klar til at vi senere kan opgraderes iden.
Vi lægger en plan sammen med jer, hvordan vi får bygget siden op, så vi gradvis kan tilføje yderligere funktionalitet.

Unikt webdesign

Vi bruger CMS platforme som WordPress og Joomla, når vi designer din side. Vores designs er unikke, dvs. vi bruger ikke nogen standard templates. Vi vil gerne have, at din virksomhed får lige netop det design du ønsker.

Et godt webdesign, giver brugeren en nem adgang til de informationer de har brug for. Vores designs er altid responsive og udfra devisen “Mobile First”. Vi tager dette udgangspunkt, fordi hovedparten af dine kunder, vil benytte sig af en mobiltelefon, til at finde din hjemmeside. 

Uforpligtende tilbud

Hvordan skal din nye hjemmeside se ud? Lad os høre dine ønsker og lave et uforpligtende tilbud, tilpasset dit budget.
Web design
Scroll to Top

Jeg ønsker et uforpligtende tilbud

Tilbud på web design